Siirry pääsisältöön

Tiistain tuskaanen tunti !

"Omalla" tutulla salilla taas. Olipas kotoonen olo :)  Tuttu porukka jokka kaikki tervehtii, myös ekakertalaasia. Tuttuja naamoja ja iloosia ilmeitä niinku aina. 

Käykää tsekkaas salin sivuja, sielon paljo kuvia ja tietoo siitä mitä sielä duunataan. Sieltä löytyy jokaiselle  jotaki 

Meinaan tuollaasen reenipairan ostaa mutten oikee osaa päättää kumman värisen otan. Elämän vaikeita valintoja :D Mitä mieltä muut on ? Jourun vielä vähä miettiin, tai ostaan molemmat.




Tänään oli hyvä olla sisällä reenaamas ku keli oli mitä oli. Joka välis tuli vettä niinku Esterin ... kyllä te tierättä :) Oli hyvin monipuolinen reeni joka tehtiin pareittain. Toki mulle ei riittäny paria ja ähelsin itekseni. Mulla tahtoo olla sitä vikaa et teen kaiken hirween nopeesti, enkä oikee kerkiä keskittyä niihin liikeisiin, varsinki jos joku orottaa siihen pisteelle missä mä oon. Nyt yritin keskittyä ja teherä justiin annettujen ohjeitten mukaan. Eihän se helppoo oo tälläselle adhd-päälle mut onnistuin mielestäni hyvin. Tosissani ja ihan vimosen päälle tein koko reenin, HYVÄ MÄ !!! 

Ekalla pisteellä tehtiin selkää ja vatsaa. Selkä liike oli suht iisi mut taas tuo istumaan nousu lisäpainon kans ei ollu :) 

Selkää  x10 
Vatsoja x20 
x3 nää molemmat sarjat

Nenän päästä nokkuu hiki ja lopuuksi joka karvan nokastaki :D oli raskas mutta jos ei se missää tunnu nii ei se oo sitte mistää kotoosi 

Seuraavaksi tehtiin tempauksia kahvakuulalla ja lankutettiin. Ny ku kattoo näitä kuvia nii tuo mun kuula on kyllä naurettavan pieni :/ täytyy alkaa ottaa seuraavaa, suurempaa kokoa ku luulis sen jo jaksavan. Huomaan aina välillä olevani nii mukavuuren haluunen et käytän vähä turhan pieniä painoja. 
Mut tempaukset tehtiin 8x per käsi ja sitte lankutus ja nämä liikkeet toistettiin kans 3 kertaa. Tuo lankutus on yks mun lemppari. Siinon helppo olla vaan ja hengailla ja sitä aina huomaa jaksavansa kauemmin ja kauemmin. Kuumaa  tekemistä oli täski pisteellä. Mummunkuume ja reipas tekeminen saa kyllä hien virtaamaan, mut sehän on tarkotuski. 



Viimeesellä pisteellä punnerrettiin nuoren kahvakuulien avulla. Ei oo tuokaa nii heleppoa ku miltä se kuvis näyttää.  Nää meikälääsen käret on vielä tämmööset narut eikä niis taharo olla tuota voimaa niinku toivoosin ja se teköö tuon punnertamisen aina yhtä työlääksi. Mutta paljo paremmin mä nyt jo jaksan ku silloon lokakuus ku homman alootin. Silloon en saanu tehtyä yhtäkää punnerrusta, millää lailla. Polovet pirän erelleen maas. Ehkä neki sieltä josku nousoo ilimaan. Näitä tehtiin aina 8 ja siirryttiin leukoihin.

Sitte oli ne leuat. Ne ei jotenki sovi mun vartalolle :D Tairan olla vieläki liian paksu ja heikot käret. Näitä hyppyleukoja sit verettiin, noiren punnerrusten jälkeen 20 ja taas punnerrettiin. Kolme settiä näitäki. Voi iesus ku tuntuu käsis. Jaksoin tehä kaikki sarjat niinku pitääki, hyvä, hyvä.

Tänään oli oikee hyvä reenipäivä. Reeni kulki niinku pitääki ja olo oli reenin jälkeen suorastaan loistava :D  

Huomenna taas jotain muuta .... see you !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näitä polkuja tallaan .....

Viikko alakoo vapaapäivällä ja voi kuulkaa kuinka etevä mä oon laiskottelemaan. Ensi olin koko päivän tekemättä mitää ja sitte vähä huilasin. Käytin käytännös  päivän välttelemällä kaiken näkööstä tekemistä ... Illalla sain ku sainki itteni liikkeelle ja oikee kuulkaa fillarilla salille. Matkahan ei kauhian pitkä oo, mut saavutus se on tämäki ihimiselle joka tarvii kaikkeen siirtymiseen auton.  Ilima oli erelleen aivan mahtava ja mikäs siinä oli pyöräilles ... täysiä 😳 Mä en ymmärrä miksei pyörällä voi ajaa sille rauhallisesti ja hiljaa. Pakko mennä aina niin lujaa ku vaan jaksaa polokia. Perille ku pääsöö nii hiki virtaa ja on aiva pualikuallu 😕 Pitää ruveta opetteloon  Tuskaasen kuuma ilima ja hikipääs pyöräälty salimatka 😅 ja mikä ihana ilmastointi meirän Liikus 😍 Kyllä oli hyvä vetää käsireeni läpi vaikka lämmin oliki, nii ei yhtää ollu tuskaasta. Painoja koitin pikkuusen lisäällä, ku alakoo olla vanhat jo kevyitä 💪 Hyvä reeni ja reippaasti pyörällä kotia.  Tiista

Hurja jumppa heti viikon alkuun !!

Jouluviikko käynnistyi hirmu juoksumaratonilla seinäjoen kauppaliikkeissä ! Tip, tap, kulkuset ja satoja ihmisiä. Välillä piti päästä koutsin komentoon ja reeniä tekeen, jaksaa taas jatkaa shoppailua :D Tiesinhän minä että korttipakkahan se sielä orottaa :) joten pakkohan reenaamaan oli päästä ... ... salille päästyäni koutsilla oli käressään korttipakka ... Katottiin liikkeet:  Jos pakasta nousee PATA teen niin monta kyykkyä kun kortti osoittaa ...  ... RUUTU kertoo tehtävistä linkkareista. Ruutu 9 ja teet 9 linkkaria. Seuraavana nousee ruutu kurko ja niin tehään 13 linkkaria lisää .....     RISTI n noustessa pakasta tehään vauhtipunnerruksia, niin monta kun kortti kertoo :) Joko tangolla, kahvakuulilla tai käsipainoilla. Itelle osu 5 kilon käsipainot !   Neljäntenä maana HERTTA ja tietenki yhtenä liikkeenä burpee. Kortti kortilta ja liike liikkeeltä pakka läpi. Koutsi käänteli kortit ja kertoi mitä tehään ja paljoko. Jokaista liik

AJATUKSET JÄRJESTYKSEHEN

Päivällensä 12 viikkua sitte tein kohtalokkaan pyllähryksen ja jalaka, se on erelleen paketis 😳 On kyllä ollu henkisesti raskas ja samalla opettavaanen 12 viikkua.  Silloon ku kaaruun, päällimmäänen ajatus oli että töihin ja reeniihin palaan heti ku vaan suinki pystyn. Aivan kauhia oli ajatella, etten pääse töihin. Niin hullulta ku se kuulostaaki nii tykkään aivan kauhiasti työstäni, avaruuren pääkaupungin laitoshuoltajana. Monelle siivoojan tyä on aivan punaanen vaate. Mutta mä tykkään ja paljo. Ihan paniikis miätiin että jourun olemaan pois työstäni ainaki sen kuus viikkua. Voi ku oliski riittäny se kuus viikua 😕 Nyt on menty 12 ja tällä viikolla torstaina oon ensimmääsen kerran pistäny koko painon jalakani päälle. Kotona koitan kulukia iliman keppiä ja ku meen pihalle nii otan toisen kepin joukkohon. Kipeytyyhän se 😟 mutta pakkohan täs on kävelemään ruveta.  Alakuhun oli melekoonen uhuma päällä ja pääs pyäri lauseet "Töihin meen heti ku maharollista, kyllä mä jotaki p