Siirry pääsisältöön

Kun vaan persaus kestää !

Arki astui kovalla rytinällä esiin loman jälkeen. Työpäivän jälkeen pikku huilitauko ja sitte Joupiskalle. Koko päivän satoo ja illaksi selekeni ku oli ulkoreenit, aika jees juttu.
Aerotunnilla juostiin. Lämmittelyksi reipas kävely, noin varttitunti, sai hien mukavasti pintaan. Seuraavaksi juoksutekniikoita :) jokka saa meikälääsen ja muutaman muunki näyttämään aika hassulta :D ei mee ihan vielä ohjeistuksen mukaan. Sitte oikeesti juostiin. 5x2 minuuttia, välihin palautus kävely. MÄ OIKEESTI JUOKSIN 10 MINUUTTIA !!!! Saa osoittaa suosiota, tehä aaltoja ja kehua niin pirusti. En oo noin kauaa juossu ku varmasti ala-asteella, ihan hiukan huikee fiilis ku pysyin jopa muitten mukana.
Lopuuksi pika spurtteja, 3 x 100 metriä niin paljo ku kintuusta pääsöö. Pääsööhän niillä kohtuu kivasti.Vapise Bolt,  mummareenaa :D :D

Eka spurtti meni ihan loistavasti. Kävely palautus ja sykkeen laskettua uus spurtti. Lähti ihan hienosti seki liikkeelle. 50 metrin kohoralla napsahti takareires niin et polovet notkahti ja se oli sitte siinä :( Voi sanonko manasanoja #%¤#%()=? kyllähän ketutti. Nilkutin takas lähtöpaikalle ja totesin et viimenen  veto jää väliin, nyt ei parane kiusata enää yhtää. Varovasti venytin takareittä ja pysyin pienessä liikkeessä kun muut vielä juoksi :/Mä keskityin loppu tunnin kärpässienien kuvaamiseen ku oli aika kuvauksellinen yksilö siinä näköpiiris :D Eikä mulla ny justiin ollu muutakaa virkaa :( ja harmittiki niin saamaristi mut minkäs teet. Toisen paikan ku saa kuntoon nii toinen hajoo.
Sitä kun on tällänen myöhäisherännäinen tuon liikkumisen suhteen nii pitääs oppia ottamaan rauhallisemmin, mut mikäs sen kivenpaa on ku juosta niin paljo kun kintuusta pääsöö. Nyt se sit loppu toiseen kierrokseen se juoksu.
Rauhallista kävelyä takasi lähtöpisteeseen ja kohti seuraavaa reeniä, itteeni kuunnellen. Totesin et nyt on parempi pysyä pienessä liikkeessä koska se tuntui helpottavan. Sieltä ei varmasti hajonnu mitään se vähän otti nokkiinsa kovasta kiristä.Likat porhalsi erellä ja mumma köpötteli perässä :) Sovittiin "Ässän" kans et tuun häntäpääs omien tuntemusten mukaan ja teen sen mikä tuntuu hyvältä. Lämmön olin jo saanu lihaksiin ekalla reeni tunnilla nii ei kauheesti enää tarvinnu lämmitellä.

Tarkotus oli nyt pysyä pienessä liikkeessä tuon pakara/takareisi osaston kans ettei se mee ihan liikuntakyvyttömäksi. Hitaasti se alkoi tuntua paremmalta ja paremmalta. En kuitenkaa juossu, enkä tehny askelkyykkyja enkä muutakaan sellasta joka rasittais tuota osuman saanutta raajaa :)


Kerran kipusin ison mäen päälle. Takareisi tuntu ihan hyvältä ja siihen ei ottanu yhtään enempää ku normaalistikkaan. Päätin jättää kiipeemisen siihen yhteen kertaan ettei sit rasita liikaa kun kuitenki ihan reippasti otti kipiää jalkaa tuos ennemmin. Loppuverkan käveleskelin sit tasamaalla ja vähän varovasti venyttelin jalkoja.

Reeni oli kaiken kaikkiaan ihan huisin hyvä, jollei lasketa tuota pientä takaiskua mun takalistoon :D Loppuillan kaverina tietokone ja tallipoika ! Jääsalavaa reippaasti niin kyllä se siitä antaa periksi :D Huomenna #mummareenaa käsiä ja jättää tuon jalkaosaston vähemmälle.
Näihin kuviin, näihin tunnelmiin ja kohti huomista !

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Näitä polkuja tallaan .....

Viikko alakoo vapaapäivällä ja voi kuulkaa kuinka etevä mä oon laiskottelemaan. Ensi olin koko päivän tekemättä mitää ja sitte vähä huilasin. Käytin käytännös  päivän välttelemällä kaiken näkööstä tekemistä ... Illalla sain ku sainki itteni liikkeelle ja oikee kuulkaa fillarilla salille. Matkahan ei kauhian pitkä oo, mut saavutus se on tämäki ihimiselle joka tarvii kaikkeen siirtymiseen auton.  Ilima oli erelleen aivan mahtava ja mikäs siinä oli pyöräilles ... täysiä 😳 Mä en ymmärrä miksei pyörällä voi ajaa sille rauhallisesti ja hiljaa. Pakko mennä aina niin lujaa ku vaan jaksaa polokia. Perille ku pääsöö nii hiki virtaa ja on aiva pualikuallu 😕 Pitää ruveta opetteloon  Tuskaasen kuuma ilima ja hikipääs pyöräälty salimatka 😅 ja mikä ihana ilmastointi meirän Liikus 😍 Kyllä oli hyvä vetää käsireeni läpi vaikka lämmin oliki, nii ei yhtää ollu tuskaasta. Painoja koitin pikkuusen lisäällä, ku alakoo olla vanhat jo kevyitä 💪 Hyvä reeni ja reippaasti pyörällä kotia.  Tiista

Hurja jumppa heti viikon alkuun !!

Jouluviikko käynnistyi hirmu juoksumaratonilla seinäjoen kauppaliikkeissä ! Tip, tap, kulkuset ja satoja ihmisiä. Välillä piti päästä koutsin komentoon ja reeniä tekeen, jaksaa taas jatkaa shoppailua :D Tiesinhän minä että korttipakkahan se sielä orottaa :) joten pakkohan reenaamaan oli päästä ... ... salille päästyäni koutsilla oli käressään korttipakka ... Katottiin liikkeet:  Jos pakasta nousee PATA teen niin monta kyykkyä kun kortti osoittaa ...  ... RUUTU kertoo tehtävistä linkkareista. Ruutu 9 ja teet 9 linkkaria. Seuraavana nousee ruutu kurko ja niin tehään 13 linkkaria lisää .....     RISTI n noustessa pakasta tehään vauhtipunnerruksia, niin monta kun kortti kertoo :) Joko tangolla, kahvakuulilla tai käsipainoilla. Itelle osu 5 kilon käsipainot !   Neljäntenä maana HERTTA ja tietenki yhtenä liikkeenä burpee. Kortti kortilta ja liike liikkeeltä pakka läpi. Koutsi käänteli kortit ja kertoi mitä tehään ja paljoko. Jokaista liik

AJATUKSET JÄRJESTYKSEHEN

Päivällensä 12 viikkua sitte tein kohtalokkaan pyllähryksen ja jalaka, se on erelleen paketis 😳 On kyllä ollu henkisesti raskas ja samalla opettavaanen 12 viikkua.  Silloon ku kaaruun, päällimmäänen ajatus oli että töihin ja reeniihin palaan heti ku vaan suinki pystyn. Aivan kauhia oli ajatella, etten pääse töihin. Niin hullulta ku se kuulostaaki nii tykkään aivan kauhiasti työstäni, avaruuren pääkaupungin laitoshuoltajana. Monelle siivoojan tyä on aivan punaanen vaate. Mutta mä tykkään ja paljo. Ihan paniikis miätiin että jourun olemaan pois työstäni ainaki sen kuus viikkua. Voi ku oliski riittäny se kuus viikua 😕 Nyt on menty 12 ja tällä viikolla torstaina oon ensimmääsen kerran pistäny koko painon jalakani päälle. Kotona koitan kulukia iliman keppiä ja ku meen pihalle nii otan toisen kepin joukkohon. Kipeytyyhän se 😟 mutta pakkohan täs on kävelemään ruveta.  Alakuhun oli melekoonen uhuma päällä ja pääs pyäri lauseet "Töihin meen heti ku maharollista, kyllä mä jotaki p