sunnuntai 16. heinäkuuta 2017

Back in business !

Ehtoota lukijani, pitkästä aikaa. "Kun antaa pirulle pikkusormen, kohta se vie jo koko kären" Niin siinä kävi ! Puolitoista vuotta tuli painettua oikee tosisnansa reeniä ja riettiä ja sitte koitti se synttärijuhla mihin oli tähtäin ja loppui totaalisesti turnaus kestävyys. Takki ihan tyhjä ja voimat aivan loppu.

Toukokuussa alkoi jo merkit näkymään ja reeni tahti hiipumaan. Kävin toki vähiinsä salilla,mut selvästi vähempi ku ennen. 
Kesäkuussa hiipuminen jatku, enää korkeintaan kerta viikos kehonhuoltoo ja siinä kaikki. Oikeestaan ihan tervetullut väsyminen reenailuun. Sain pistää ajatuksia järjestykseen 😉


Turun reissulla kävin pikkuusen ottamas tuntumaa paikallisen salin tarjontaan ja totesin taas ettei noi ittekseen tehtävät reenit noilla laitteilla oikee onnistu 😏 Niinku Liisa Ihmemaas ku en oikee niitä vehkeitä osaa käyttää ja kukaa ei oo kertoos mitä teen. Onneksi pääsöö taas omalle salille ja tuttujen koutsien komentoon 💪 T2M Seinäjoki


Tämän "reenitauon" aika on päässä kypsyny ajatus siitä mitä haluan teherä ..... JUOSTA 🏃 En oikee tierä mistä tämä tuli, koskaan en oo juoksua harrastanu. Poikaan peräs ny likkana pikkuusen 😊 mutta vähäästä oli seki. Satasen pikamatkoja joskus kersana juossu ja koko elämäni aikana en oo ees 5 kilometriä juossu yhtehen soittohon. Nyt oo aatellu ruveta harjoottelemaan ja koittaa jos kahen vuoren päästä pystyys juoksee puolikkaan maratonin 😨 Yhtään en osaa sanua onko tää ihan kuolleena syntyny ajatus ? Pystynkö oppimaan juoksun tekniikan ? Onko musta ollenkaa tämmöseen hankkeeseen ? Mitä se vaatii ? Jne, jne ? Paljon avoimia kysymyksiä, joihin saan varmasti vastauksia kun palaan salille ja pääsen höpöttelemään koutsien kans. He on mun touhuja seurannu pitkän aikaa ja tierän saavani moneen kysymykseen vastauksen ku näiren ammattilaisten kans pääsen juttelemaan. Katotaan ja tuumataan, mutta se on varmaan että jonkun tavotteen tarvin jota kohti alan suuntaamaan 💪😇Tänään kävin koittamas Joupiskan vallotusta 💪 Onneksi on ystäviä jotka aina muistaa välillä potkasta vauhtiin ku ite ei hokaa et tarviis liikettä 😏 Olihan se ... kova nousu niinku viime kesänäki ja usko meinas loppua, mut nii vaan mentii. Tavotteena mennä joka kerta yks nousu enemmän ku viimeksi. Jostaki se piti taas tämäki homma alottaa.  
Huomenna salille ja takasi normaaliin elämänrytmiin. Niin ja lomaki loppuu, huomenna takasi töihin ja illalla reeniihin 💪 Ihan kauheesti olis kaikkee sanottavaan mut josko sit seuraavalla kerralla lisää.  
Tästä se alkaa ja taas #mummareenaa

Ei kommentteja: